Verzenden & retourneren

Garantie & retourneren

Een artikel kunt u, mits onbeschadigd en correct functionerend, binnen 14 dagen aan ons retourneren. Het product moet worden geretourneerd in originele verpakking en voorzien van alle accessoires en zaken als handleidingen. (Onvoldoende) gefrankeerde artikelen worden niet door ons in behandeling genomen en teruggestuurd. Alle bepalingen rond retourneringen vindt u in onze Algemene Voorwaarden. Als aan de voorwaarden wordt voldaan, dan zullen wij het terugbetaalde bedrag inclusief BTW en verzendkosten binnen uiterlijk 14 dagen terugstorten. 
Neem alstublieft vóór retournering altijd even contact met ons op .

Als u een defect artikel binnen de garantietermijn aan ons wilt retourneren neem dan eerst even contact met ons op om te bespreken op welke wijze de retournering plaats kan vinden. Artikelen die bijvoorbeeld zonder afzender en/of duidelijke omschrijving van het probleem worden geretourneerd kunnen wij bijvoorbeeld niet in behandeling nemen.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen