Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden

U kiest tijdens het bestelproces zelf de betaalwijze. Wij bieden u de volgende opties:

iDeal.
Dit is de snelste betaalmethode. Met iDeal betaalt u direct vanaf uw eigen bankrekening met de daarbij behorende beveiligingsmaatregelen. Accu-Energie.nl ontvangt de betaling en bijbehorende ordergegevens direct en kan daarom meteen het logistieke proces starten.

Vooruit betalen.
Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail met daarop de benodigde gegevens om de betaling te kunnen uitvoeren. Uw ordernummer is uw betalingskenmerk. Vul deze in bij het overmaken. Zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen zullen wij starten met het logistieke proces. Houd rekening met enige mogelijke vertraging in het betalingsverkeer tussen banken onderling (halve tot hele dag).

Bij het vooruit betalen kunt u gebruik maken van de bankgegevens die u vindt onderaan de orderbevestiging  die u krijgt per e-mail.

Vermeld a.u.b. altijd uw ordernummer in het mededelingenveld van het overschrijvingsformulier.

Contante betaling
Contante betaling is mogelijk indien u uw bestelling op afspraak in Almere komt ophalen. Als u pas wilt betalen bij het afhalen, selecteer dan 'vooruit betalen' bij het bestellen en geef a.u.b. in het opmerkingenveld aan dat u gaat betalen bij het afhalen. 

Bedrijven
Bent u werkzaam voor een bedrijf en wilt u tot aanschaf overgaan maar zijn de bovenstaande betaalmethodes niet voor u geschikt? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen