Over ons

Accu-Energie.nl
Wij doen elke dag ons best om u te voorzien van de benodigde informatie en producten. Wij hanteren een professionele, maar persoonlijke aanpak en gaan geen enkele uitdaging op accu gebied uit de weg. Wij kunnen u adviseren bij het aanschaffen van de juiste auto of boot accu, maar wij kunnen u bijvoorbeeld ook voorzien van een volledig duurzame/autonome energie-installatie, waarmee u overal "off the grid" gebruik kunt maken van zelf opgewekte energie.

Accu's & Industrie-batterijen 
Wij leveren accu´s en industrie-batterijen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij bieden een uitgebreide keuze aan bekende en goed geprijsde accu/batterij merken. Al onze accu's en batterijen zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de Europese standaarden qua prestaties en veiligheid. Wij beschikken over een grote voorraad met een hoge omloopsnelheid, daardoor zijn wij flexibel en kunnen wij u snel voorzien van goed geladen accu's en batterijen. 

Start-, semi-tractie & vol-tractie accu's
Naast startaccu´s leveren wij ook allerlei soorten semi-tractie en vol-tractie accu´s. Dit zijn accu´s voor alle vormen van (langdurig) stroomverbruik. Wij beschikken over traditionele semi-tractie lood-zuur accu´s maar ook over semi-tractie accu´s met AGM, Gel, Calcium/Calcium & Lithium-ion technologie.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen