Klantenservice

Openingstijden/Aanwezigheid:

De Accu-Energie.nl webshop is 24/7 bereikbaar voor het plaatsen van bestellingen. En heeft u een probleem op accu gebied? Raadpleeg dan onze kennisbank, deze wordt spoedig uitgebreid met handige en interessante informatie over accu's & batterijen.

Van maandag t/m vrijdag zijn wij van 8:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar en wij voorzien u dan graag van informatie, zodat u de juiste accu/batterij kunt aanschaffen.

Wilt u langs komen voor het inwinnen van informatie of het afhalen van een bestelling, dan kunt u het beste telefonisch een afspraak maken. Wij zijn met regelmaat op locatie aan het werk en kunnen niet garanderen dat er de gehele dag iemand op onze bedrijfslocatie aanwezig is om u te kunnen helpen.

Telefoon.: 036-53 705 63 

Voor vragen kunt u uiteraard ook een e-mail sturen naar: [email protected]

 

Onze contactgegevens

Accu-Energie.nl
Dukdalfweg 9e
1332 BH Almere
E-mail: [email protected]
Telefoon: 036 - 537 0563

1 Klachten en opmerkingen
1.1 Waar kan ik mijn klacht neerleggen?

Al uw klachten kunt u doormailen. Maak in uw titel duidelijk dat het om een klacht gaat, dan kunnen wij met spoed samen met u naar een oplossing toewerken.

2 Openingstijden
2.1 Zijn jullie in het weekend open?

Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

2.2 Wat zijn de openingstijden van de winkel?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:30 geopend, maar wij zijn met regelmaat op locatie aan het werk. Wilt u langskomen is het verstandig om contact met ons op te nemen, hiermee voorkomt u dat u voor een dichte deur komt te staan. 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen