Reiniging

Schrob- & veegmachine accu's

Reinigingsapparaten als schrobmachines en veegmachines worden vaak intensief gebruikt. Ze moeten in staat zijn om op regelmatige basis veel oppervlak af te leggen, hiervoor is een semi-tractie of een vol tractie accu's de beste oplossing. Semi-tractie en vol tractie batterijen mogen namelijk tot 50 & 80% (Lithium zelfs tot 100 %) van de capaciteit worden ontladen, zonder dat dit de levensduur verkort.

Semi-tractie en vol tractie batterijen voor schrob-/veegmachines zijn vaak lood-zuur varianten, dit type batterij kan namelijk worden bijgevuld met gedestilleerd water en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Maar steeds vaker word er ook gebruik gemaakt van onderhoudsvrij AGM, Gel of Lithium batterijen. Deze accu's/batterijen zijn eenvoudiger in onderhoud, waardoor de levensduur vaak langer is dan bij lood-zuur accu's. Daarnaast hebben ze een lagere zelfontlading en een hoger cyclisch vermogen, wat ook allebei bijdraagt aan een langere levensduur.  

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen