Hoogwerker/Schaarlift accu's

Hoogwerkers en schaarliften zijn er in veel uitvoeringen, bij het vervangen/uitzoeken van een geschikt batterij pakket is het belangrijk om te kijken naar het gewenste voltage, het benodigde aantal ampère en de beschikbare ruimteher. Het voltage varieert vaak van 12 tot 48 volt en de capaciteit zit vaak tussen 100Ah/h20 en 600Ah/h20. Trojan deep cycle accu's zijn veelgebruikte en betrouwbare hoogwerker accu's, net als de Varta deep cycle blokken en de intAct PzS batterijen. Deze accu's zijn geschikt voor extreem zwaar cyclisch werk en kunnen eenvoudig worden bijgevuld. 

Is de kans groot dat u vergeet het water niveau van de accu's te controleren? Dan is het verstandig om voor een gesloten variant te gaan. Bij AGM, Gel of Lithium accu's hoeft het water niveau niet gecontroleerd/bijgevuld te worden, daarom worden deze accu's/batterijen ook wel onderhoudsvrij genoemd. 

Lees meer
Geen producten gevonden...
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen