Camper & Caravan accu's

Accu's/batterijen zijn de basis van een betrouwbaar energiesysteem

Sta je met een camper en/of caravan op een plek waar geen 220 volt aansluitpunten zijn? Dan is het handig en soms ook noodzakelijk om het voertuig te voorzien van een semi-tractie/deep cycle accu. Deze accu's zijn bij uitstek geschikt om gebruikt te worden als energiebron voor de stroomverbruikers aan boord van de camper en/of caravan. Wordt de accu niet vaak/intensief gebruikt dan is een calcium/calcium accu een goede en voordelig geprijsde optie. Heeft het voertuig veel stroomverbruikers aan boord en worden deze vaak/intensief gebruikt, dan zijn AGM, Gel of Lithium accu's een aanrader.

Een mover accu hoeft niet zwaar te zijn!
Wordt de accu/batterij uitsluitend gebruikt voor de caravanmover, dan is het belangrijk dat de accu geschikt is om in een korte tijd een zeer hoog vermogen te kunnen leveren. Dit kan met de voordelig geprijsde lood-zuur accu's, de kleinere en lichtere AGM accu's, maar uiteraard ook met de nog lichtere en zeer krachtige Lithium batterijen. 

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen